MEDICUS XXVII (2) 2022 – Përmbajtja

ilovepdf_merged_pages-to-jpg-0001

Revista do të publikohet pasi që autorët të kryejnë detyrimet ndaj redaksisë. Списанието ќе биде објавено кога сите автори ќе ги завршат обврските кон редакцијата. The journal will be published when all authors have completed their obligations to the journal.

Më tepër...


Njoftim

postshmshm

Shoqata e Mjekëve Shqiptarë në Maqedoni Association of Albanian Doctors in Macedonia e-mail: shmshm@live.com www.medalb.com   Informim preliminar Preliminary information   TAKIM PROFESIONAL MJEKËSOR  Qasje bashkëkohore në mjekësi Mjekësia pas Covid-19 Tema të lira nga të gjitha fushat shëndetësore / Free topics   Strugë, 28 Tetor– 30. Tetor, 2022 Струга, 28. Октомври – 30. Октомври, 2022 […]

Më tepër...


Kongresi i Dytë Klinik nga Kolegji i Kirurgeve te Kosoves

Kolegji i Kirurgeve te Kosoves e organizon Kongresin e Dyte Klinik me 15-18 Shtator ne Hotel Emerald ne Prishtine. Ky Kongres do te jete multidisiplinar, me ligjeruesit me eminente nderkombetare e vendore. Me kete rast, kemi hapur regjistrimin per pjesemarres dhe dergim te abstrakteve. Te drejte regjistrimi kane te gjithe kiruget (specialiste e specializante), anesteziologet dhe […]

Më tepër...


FTESË

Për nder të ditës ndërkombëtare të shëndetësisë, SHMSHM i fton të gjithë mjekët të marrin pjesë në manifestimin që do të mbahet me datë 13.05.2022 (e premte) ora 17:00 në Restorantin FLORENS në fshatin Zhelinë. Me respekt Kryesia e SHMSHM

Më tepër...