Manifestim 7 Prill

DSC_0295 (1)

Shoqata e Mjekëve Shqiptar në RM organizoi  eveniment solemn për nder të ditës ndërkombëtare të shëndetit. Në manifestim ishin të pranishëm mjek nga të gjithë qytetet e Republikës së Maqedonisë së Veriut me çrast u ndanë edhe mirënjohje për mjekët e zgjedhur nga qytetet përkatëse. Gjatë manifestimit u mbajtën edhe dy ligjerata profesionale. Takimi u akreditua nga […]

Më tepër...


Lajmerim nga FSSHRMV

Почитувани, Ве известуваме дека се исправени грешките во фактурите за капитација за јануари.Матичните лекари кои имаа пресметка по стара вредност на бодот од денес  22.02.2023 година ќе можат да направат репресметка  со зголемен капитационен бод (по ново) и истата да можат да ја потпишат .Исто така Ве известуваме и дека од денес  22.02.2023 година функционира […]

Më tepër...


Thirrje për vullnetarë nga El Hilal

Pas thirrjes për vullnetarë që do ta përbejnë ekipin mjekësor të El Hilalit që duhet të udhëtojnë në vendet e goditura nga tërmeti, deri tash janë paraqitur katër volonter të El Hilalit. Vend kemi edhe për pesë persona. Udhëtimi planifikohet të nisë të premten ose të shtunën. Ekipi do të qëndrojë në Hataj. (Nëpërmes koordinatorve […]

Më tepër...


Kongresi i Dytë Klinik nga Kolegji i Kirurgeve te Kosoves

Kolegji i Kirurgeve te Kosoves e organizon Kongresin e Dyte Klinik me 15-18 Shtator ne Hotel Emerald ne Prishtine. Ky Kongres do te jete multidisiplinar, me ligjeruesit me eminente nderkombetare e vendore. Me kete rast, kemi hapur regjistrimin per pjesemarres dhe dergim te abstrakteve. Te drejte regjistrimi kane te gjithe kiruget (specialiste e specializante), anesteziologet dhe […]

Më tepër...