Lajmërim

Me date 01-02 Mars 2019 organizohet Forumi i Ekografise prenatale te javes 11-13+6. Ky aktivitet eshte i rendesishem sepse zhvillimi i vrullshem teknollogjik dhe konceptual e ka rritur shume rendesine e echografise ne javen 11-13+6. Ne kete aktivitet do te kete informacion te detajuar per treguesit qe duhet te kontrollohen ne Ekografine e javes 11-13+6, […]

Më tepër...


Mbresat nga vizitorët

mbresa1

I nderuari Prof.dr.Nevzat Elezi, Ju pergezoj per organizimin e shkelqyer dhe shume produktiv te Takimit Profesional Mjekesor, dhe njeherit Ju falenderoj per respektin dhe mundesin qe te jem Ligjerues dhe panelist i takimit. Ju lutem percjellin urimet dhe falenderimet te dr.Bekim Ismaili dhe organizatoret tjere. Me respekt, Prof.Ass.dr.Premtim Rashiti Prof. Nevzat Elezi, Mirëdita. Po Ju […]

Më tepër...


Takim trajnues në Kosovë

137804E9-4EB0-4274-9BC9-204AEE1C67AD

Ju informojmë se me datat 8-9 Nentor 2018 ne Prishtine do te mbahet kursi i trajnimit ne lemine e ekokardiografise fetale, te udhehequr nga: Prof Jan Marek, Great Ormond Street Hospital, London England Prof Andrew Cook, Great Ormond Street Hospital, London England  Prof Ramush Bejiqi, Pristina, Republic of Kosovo Tre ligjerues tjere nga Praga, Ceki Per shkak […]

Më tepër...


Simpoziumi i 3 ndërkombëtarë për Antibiotikë në mbrojtjen primare17-19.11.2017

Të nderuar kolegë dhe miq, Shoqata e specialistëve të mjekësisë familjare – Grupi respirator në bashkëpunim me Qendrën për mjekësi familjare pranë Fakultetit ë Mjekësisë në Shkup, me mbështetjen e Grupit respirator ndërkombëtar për mbrojtje primare dhe Organizatën botërore të shëndetësisë, e organizon Simpoziumin e tretë me pjesëmarrje ndërkombëtare me Temë: Antibiotikët në mbrojtjen primare […]

Më tepër...


Konferenca e Dytë Shkencore Ndërkombëtare e Fakultetit të Shkencave Mjekësore – SISCFMS2017 – Programi

ut

  SECOND INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE OF THE FACULTY OF MEDICAL SCIENCES – SISCFMS2017   CONFERENCE PROGRAM Organized by: UNIVERSITY OF TETOVA  13 – 14 October, 2017   09:30 – 11:30 Registration 11:30 – 12:30 Official Opening of the Conference Prof. Dr. Vullnet Ameti, Rector of the University of Tetova, Macedonia Prof. Dr. Nasir Behxheti, Dean […]

Më tepër...


Konkurs

Me propozimin e familjes së Prof. Dr. Epsa Urumova, Fakulteti i Mjekësisë pranë UKIM shpall K O N K U R S për ndarje të çmimit për publikimin më të mirë shkencor të publikuar në revista mjekësore në vitin 2016 Të drejtë pjesëmarjeje kanë personat që kanë publikuar punim shkencore në vitin 2016. Propozim për […]

Më tepër...


Konferenca e dytë ndërkombëtare

Te nderuar, Në mënyrë që të mundësohet organizimi i suksesshëm i Konferences se Dyte Nderkombetare, ju kërkojmë me mirësi që të respektoni daten 01.09.2017 per dergimin e abstrakteve. Per me shume informata rreth formatit te abstraktit ju lutemi te ndiqni linkun: https://sites.google.com/a/uni te.edu.mk/medicalconference Abstrakti te dergohet ne emailin zyrtar te konferences: medical.conference@unite.edu.mk Njeherit ju lutemi kete njoftim […]

Më tepër...


Kongres Zlatibor

Të nderuar, Ju lajmërojmë se në periudhën prej 28.09 deri 01.10.2017 në Zlatibor, hotel “Mona” do të mbahet Kongresi i tetë i mjekëve të mjekësisë së përgjithshme në Sërbi me pjesëmarrje ndërkombëtare. Të gjitha informatat në lidhje me kongresin do ti gjeni në www.opstamedicina.org. Mjekët e interesuar mund të paraqiten në këtë e-mail: semejnamedicina@medf.ukim.edu.mk Me respekt, […]

Më tepër...