Kremtimi i 7 Prillit

Të Nderuar Ashtu siç jemi dakorduar në mbledhjen e fundit dhe pastaj përmes komunikimit me e-mail, Manifestimi i 7 Prillit do të mbahet me datë 13 Prill (E shtunë) me fillim në ora 16:00 në Restaurant Florens që gjendet në Fshatin Zhelinë (afër pikëpagesës rrugore). Agjenda: 1. Kryetarja e kuvendit duhet thirr kuvendarët që të […]

Më tepër...


MEDICUS XXVIII (3) 2023 – Përmbajtja

Revista do të publikohet pasi që autorët të kryejnë detyrimet ndaj redaksisë. Списанието ќе биде објавено кога сите автори ќе ги завршат обврските кон редакцијата. The journal will be published when all authors have completed their obligations to the journal.

Më tepër...


Punimet e pranuara për TAKIMET PROFESIONALE MJEKËSORE – STRUGË 2023

Lista e punimeve të pranuara për Takimet Profesionale Mjekësore – Strugë 2023. Këshilli shkencorë ka përzgjedhur punimet që do të jenë për prezantim oral dhe ka kontaktuar autorët përmes e-mail adresës. Punimet tjera do të jenë për poster prezantim. Në vazhdim lista: Titulli Autori TRAJTIMI I TUMORËVE ENDOBRONKIALE PERMES BRONKOSKOPISË FLEKSIBILE Irfan Ismaili, Zekirja Shaini, […]

Më tepër...


Njoftim

Screenshot 2023-08-29 091206

Shoqata e Mjekëve Shqiptarë në Maqedoni Association of Albanian Medical Doctors in Macedonia e-mail: shmshm@live.com www.medalb.com Informim preliminar Preliminary information TAKIM PROFESIONAL MJEKËSOR Shëndet për të gjithë Sëmundjet e ralla Tema të lira nga të gjitha fushat shëndetësore / Free topics   Strugë, 27-29 Tetor, 2023 Struga, October 27-29, 2023   ORGANIZATOR / ORGANIZERS Shoqata […]

Më tepër...


Ftesë për Iftar të përbashkët

Iftar

Me rastin e Ditës Botërore të Shëndetit – 7 Prill, Shoqata e Mjekëve Shqiptar në Republikën e Maqedonisë ka vendosur që të shtrojë Iftar të përbashkët për të gjithë mjekët. Ju ftojmë të bashkoheni në darkën e iftarit në datën 7 Prill në Restorant Albis në Gostivar. Ju lutemi konfirmoni pjesëmarjen tuaj deri në datën […]

Më tepër...


MEDICUS XXVII (3) 2022 – Përmbajtja

Revista do të publikohet pasi që autorët të kryejnë detyrimet ndaj redaksisë. Списанието ќе биде објавено кога сите автори ќе ги завршат обврските кон редакцијата. The journal will be published when all authors have completed their obligations to the journal.

Më tepër...