NJOFTIM

NJOFTOHEN TE GJITHË ANËTARËT E SHOQATËS SË MJEKËVE SHQIPTAR TË MAQEDONISE SE ME 07. 04. 2017 NË ORA 17.00, ME RASTIN E DITES SE SHËNDETËSISË ORGANIZOHET DARKË SOLEMNE NË HAPËSIRAT E RESTORAN ” ARRA ” TETOVË. JENI TË MIRËSEARDHUR NGA KRYESIA

Më tepër...


Takim profesional

Të nderuar kolegë, Asociacioni për hipertension i Maqedonisë ka mbledhje në seksione për hipertension në datë 18.03.2017 në Biznes qendrën e Maqedonisë në panairin e Shkupit me fillim në orën 10. Програма Стручен состанок „Ефективни интервенции за борба против ризик факторите асоцирани со висок крвен притисок”во соработка со АЛКАЛОИД АД Скопје, Ве   покануваат   на   секциски   состанок […]

Më tepër...


Thirrje për pjesmarje në trajnim

Këshilli rinor nacional i Maqedonisë shpall thirrje për pjesmarje në trajnim dy ditor për të zhvilluar aftesitë se si të paraqiten në tregun e punës “Si të paraqitem suksesshëm në tregun e punës?”, e cila realizohet në kornizat e projektit “Me aftësi deri në mundësi për të rinjët”, mbështetur nga Ambasada e Britanisë së Madhe […]

Më tepër...


PROGRAMI FINAL – STRUGË 2016

programi-final

Programi final i Takimit Profesional Mjekësor Struga 2016. 28 Tetor 2016 20:00 darke 29 Tetor 2016 SESIONI 1 Moderator: Shenasi Jusufi,  K.Haxhihamza, Ylber Ademi, Xhabir Bajrami dhe  Eduart Kakariqi Ora Ligjerata Ligjeruesi 08:45-09:00 Hapje e Simpoziumit (Hapja solemne)   09:05-09:20 Mundesite e spitalit ditor si forme e trajtimit te cregullimeve te spektrit depresiv K.Haxhihamza 09:25-09:40 […]

Më tepër...


Konkurs për mjek

konkurspermjek

Korpusi i Paqes i Shteteve të Bashkuara, agjenci qeveritare amerikane që vepron në Maqedoni që nga viti 1996, kërkon një Zyrtar Mjekësie me kohë të plotë (PCMO), për të ofruar kujdes shëndetësor për Vullnetarët e Korpusit Amerikan të Paqes në Kosovë (dhe Maqedoni). Qëndrimi i tij/saj do të jetë në Shkup me udhëtime të shpeshta […]

Më tepër...


Thirrja finale

CONFERENCE ANNOUNCEMENT & CALL FOR PAPERS Contemporary Trends of Medical Sciences and the Development of Dynamics of Modern Medicine Organized by University of Tetova, Faculty of Medical Sciences & Trakya University, Medical Faculty INVITATION We have the pleasure to invite you to participate at the First International Scientific Conference “Contemporary Trends of Medical Sciences and […]

Më tepër...


Lajmërim për 7 Prill

FTESË Të nderuar kolegë, Me rastin e “7 Prillit – Ditës Botërore të Shëndetësisë”, SHMSHM – Dega Shkup, organizon manifestimin e këtij evenimenti me datë 07.04.2016 në Hotelin “Arka” Shkup me fillim në ora 18:30 Me këtë rast do të prezantohen temat: ________________________________________ 18:30 – 18:40 “Ta luftojmë diabetin bashkë të gjithë” Ass. Dr. Irfan […]

Më tepër...