FTESË

ME RASTIN E KREMTIMIT TE DITES SË SHËNDETESISË, SHOQATA E MJEKËVE SHQIPTARË NE RM, ORGANIZON DARKË SOLEMNE ME DATË 08.04.2019 NË ORA 19.00 NË RESTORAN ARA, KU NË EMËR TË KRYESISË SË SHOQATËS DHE NË EMRIN TIM PERSONAL, JENI TË FTUAR QË TË NE BASHKANGJITENI. ME RESPEKT KRYETAR Prof. Dr. Nevzat Elezi

Më tepër...


Lajmërim

Te nderuar, Ne lidhje me njoftimin e dates 11.12.2018 te paraqitur ne web faqen e Fondit per Sigurim Shendetsor ne lidhje me kerkesen per vazhdimin e kontratave dhe nenshkrimin e anekseve,nga njohurite tona ju informojme se nje numer i konsiderueshem i organizatave shendetsore ende nuk  kane paraqitur kerkesen per nenshkrimin e aneksit ndersa afati i […]

Më tepër...


Mbresat nga pjesëmarrësit

Disa nga mbresat e pjesëmarrësve në Takimin Profesional Mjekësor XXII – Struga 2017. Prof. Dr. Xheladin Ceka Dr. Nevzati mirdita. Bashkë me urimet më të mira për mirëshëndet dhe gjithë të mirat në familjen tuaj, njëherësh ju falenderoj në emrin tim dhe të kolegëve të mi për organizimin perfekt të eventit shkencor që drejtuat dhe […]

Më tepër...