Ftesë për punëtori

Të nderuar,

Ju ftojmë në Punëtorinë për kontroll klinik dhe aplikim intraartikular të barit në nyje, e cila do të mbahet në:
* 22.04.2017 (e shtunë), ora 13:00 në Shkup në amfiteatrin nr.2 në ndërtesën e Instituti, ose
* 24.04.2017 (e hënë), ora 15:00 në Manastir në hapësirat e Kryqit të kuq

Punëtoria do të mbahet me dr. Tim Gaul dhe mjek tjerë nga SHBA.

Poashtu ju ftojmë edhe në punëtorinë me temë “Zhvillimi i fëmijëve” që do të mbahet në Qendrën për mjekësi familjare me datë 27.04.2017 (e ejte) me dr Maureen Gaul.

Për shkak të numrit të kufizuar të pjesëmarrësve, ju lutemi ta konfirmoni se për cilën punëtori jeni të interesuar duke na dërguar e-mail kthyes.

Me respekt
Qendra për mjekësi familjare