FTESË

ME RASTIN E KREMTIMIT TE DITES SË SHËNDETESISË, SHOQATA E MJEKËVE SHQIPTARË NE RM, ORGANIZON DARKË SOLEMNE ME DATË 08.04.2019 NË ORA 19.00 NË RESTORAN ARA, KU NË EMËR TË KRYESISË SË SHOQATËS DHE NË EMRIN TIM PERSONAL, JENI TË FTUAR QË TË NE BASHKANGJITENI.

ME RESPEKT

KRYETAR
Prof. Dr. Nevzat Elezi