Konferencë online “Minimally Invasive Surgery in Gynecology”

Te nderuar kolegë,

Ju bejme me dije se SUOGJ” Mbreteresha Geraldine” ne bashkepunim me Departamentin e Obstetrike-Gjinekologjise organizojne ne datat 9 dhe 10 Prill 2021 Konferencen online me teme: “Minimally Invasive Surgery in Gynecology”.
Eshte risi organizimi i konferences me kete tematike.

Ne kete aktivitet do te kete lektor me shume eksperience ne kete fushe nga Gjermania, Italia, Slloveni , Maqedonia dhe Shqiperia.
Ne presim qe jo vetem te njihemi me teknikat laparoskopike, hysteroskopike por dhe te shkembejme se bashku mendime , debate apo eksperienca mbi keto tematika shkencore.
Organizimi online i Konferences nuk do te na uli mundesine e kontakteve se bashku. Ky organizim besoj do te na ndihmoje te fokusohemi tek live surgery apo videot.
Per ta bere te plote pamjen do te botohen online dhe ne paper programi dhe abstraktet e Konferences.
Konferenca eshte e akredituar nga QKEV.
Abstraktet tuaja do te pergatiten ne gjuhen shqipe dhe ne ate anglese (jo me shume se 350 fjale) .
Afati i dorezimit te abstrakteve eshte dt 06.04.21.
Per rregjistrimin ne Konference dhe dergimin e abstrakteve , ju lutem na kontaktoni ne adresen : sekretaria.laparoskopia@gmail. com ose ne nr e tel : 069 635 6018