Kongresi i Dytë Klinik nga Kolegji i Kirurgeve te Kosoves

Kolegji i Kirurgeve te Kosoves e organizon Kongresin e Dyte Klinik me 15-18 Shtator ne Hotel Emerald ne Prishtine. Ky Kongres do te jete multidisiplinar, me ligjeruesit me eminente nderkombetare e vendore.

Me kete rast, kemi hapur regjistrimin per pjesemarres dhe dergim te abstrakteve.

Te drejte regjistrimi kane te gjithe kiruget (specialiste e specializante), anesteziologet dhe mjeket emergjente. Regjistrimi per anetaret e Odes se Mjekeve te Kosoves eshte falas, ndersa per ata qe nuk jane anetare te Odes se Mjekeve te Kosoves eshte me pagese.

Regjistrimi mund te behet permes ketij linku: https://koscs.org/sq/regjistrimi-per-pjesemarres/

Afati per regjistrim eshte deri me 1 Gusht 2022.

Nderkaq, abstraktet ne gjuhen shqipe dhe angleze (deri ne 300 fjale, Times New Roman, 12) duhet te dergohen permes ketij linku: https://koscs.org/sq/dergimi-i-abstraktit/

Afati per dergimin e abstrakteve eshte deri me 24 Qershor 2022.

Per te lexuar me shume rreth Kolegjit dhe aktiviteteve tona, ju lutem vizitojeni website-n tone: https://koscs.org/sq/ballina/