email

LAJMERIM

Njoftojmë se e-mail zyrtar i Shoqatës së Mjekëve Shqiptar të Maqedonisë dhe Revistës MEDICUS është:

shmshm@live.com

Ne si shoqatë nuk marim përgjegjësi për porositë e dërguara në e-mail adresa tjera.