Lajmërim

Me date 01-02 Mars 2019 organizohet Forumi i Ekografise prenatale te javes 11-13+6. Ky aktivitet eshte i rendesishem sepse zhvillimi i vrullshem teknollogjik dhe konceptual e ka rritur shume rendesine e echografise ne javen 11-13+6. Ne kete aktivitet do te kete informacion te detajuar per treguesit qe duhet te kontrollohen ne Ekografine e javes 11-13+6, do te trajtohet me hollesi si duhet bere matja NT, CRL etj. Gjithashtu do te trajtohen deri ne shterim klasifikimet moderne IOTA, IETA, MUSA.
Aktiviteti eshte ne proces akreditimi te QKEV dhe mendohet qe te vlersohet me 14 kredite.
Ju ftojme te merrni pjese.
Te gjitha hollesite e aktivitetit i keni tek programi bashkangjitur. 
Nese keni paqartesi mund te kontaktoni ne numurin e celularit 00355694070200.
Ju mirepresim.