medicuss

Lajmërim: Simpoziumi i SHMSHM

Te nderuar anetare te kryesise se  Shoqates,pas konsultimeve dhe sugjerimeve qe patem nga ana e kompanive farmaceutike, per arsye teknike,kryesia e ngushte vendosi qe te bejm shtyrjen e Simpoziumit per dy jave dhe ate te mbahet me date 14-15 Nëntor 2020.
Pasi qe kemi edhe pak kohe dhe hapsire u bej apel qe te dergoni punime per Simpoziumin e radhes, agjenden dhe informatat e tjera do tu percejll ne kohe te duhur.
Mirembetshi