Mbresat nga pjesëmarrësit

Disa nga mbresat e pjesëmarrësve në Takimin Profesional Mjekësor XXII – Struga 2017.

Prof. Dr. Xheladin Ceka

Dr. Nevzati mirdita.

Bashkë me urimet më të mira për mirëshëndet dhe gjithë të mirat në familjen tuaj, njëherësh ju falenderoj në emrin tim dhe të kolegëve të mi për organizimin perfekt të eventit shkencor që drejtuat dhe aksesin që na krijuat neve.

Shumë Faleminderit.

Miqësisht, Xheladin Çeka

 

Dr. Ramush Bejiqi

I nderuar prof. Nevzat.

Uroj që të gjitha gjërat pas shkuarjes tonë janë në rregull dhe se krejt puna shkoj mirë. Ne kaluam shumë mirë dhe u knaqëm dhe ju përgëzojmë për Kongresin mirë të organizuar si dhe për mikpritjen tuaj. E di se tash ju nevojitet pak kohë pushimi dhe se pastaj do të vazhdojmë për përgaditjet e reja.

Gjitha të mirat juve dhe familjes tuaj

Sinqerisht Ramushi