mbresa1

Mbresat nga vizitorët

I nderuari Prof.dr.Nevzat Elezi,

Ju pergezoj per organizimin e shkelqyer dhe shume produktiv te Takimit Profesional Mjekesor, dhe njeherit Ju falenderoj per respektin dhe mundesin qe te jem Ligjerues dhe panelist i takimit.
Ju lutem percjellin urimet dhe falenderimet te dr.Bekim Ismaili dhe organizatoret tjere.
Me respekt,
Prof.Ass.dr.Premtim Rashiti
Prof. Nevzat Elezi,

Mirëdita.

Po Ju sjell tekstin tim lidhur më Tubimin mjekësor në Strugë
të cilin e ka botuar “Koha javore” më datën 1.nëntor 2018

Përshjëndetje

Gani Karamanaga

mbresa