njoftim

NJOFTIM

Te nderuar anetare te kryesise,edhe pse ne mbledhjen e fundit qe patem me shumice vendosem qe Simpoziumin e radhes ta mbajme me prezence fizike, situata ne teren ende nuk na lejon nje gje te tille per shkak te pandemise me Covid 19 shumica e kompanive farmaceutike ende sjane te gatshem per pjesmarje me prezence fizike.

Prandaj dua te ju njoftoje me sa vijon: Simpoziumi i radhes do te mbahet ne formen One-line me date 13-14 Nentor 2021, temat qe i kemi vendosur jane:

  • Covid dhe post Covid 19
  • Syndroma metabolike dhe
  • Tema te lira.

Krejte informacionet reth mbarvajtjes do te jene ne web faqen e shoqates,afati i fundit per dorzim te temave do te jete 30.10.2021,duhet qe te animohen koleget qe te paraqesin punime dhe sigurisht dhe ne si kryesi te paraqesim tema.

Ne te njejten kohe dua tu percjell dhe vendim per shpalljen e zgjedhjeve per organet e reja te shoqates me sa vijon zgjedhen e kryesive de degeve te Shoqates, nominimin e kuvendareve per kuvend te Shoqates si dhe anetareve per kryesine e Shoqates mbrenda gjashte muajve ne vijim, gjithmone duke u thirur ne Statutin e Shoqates zgjedhin dhe zgjidhen vetem ata te cilet paguajne anetarsine e Shoqates.

Ju deshiroj shendet dhe suksese ne Simpoziumin e 26 me radhes.

page0001 page0002 page0003 page0004