Mbresat nga pjesëmarrësit

Disa nga mbresat e pjesëmarrësve në Takimin Profesional Mjekësor XXII – Struga 2017. Prof. Dr. Xheladin Ceka Dr. Nevzati mirdita. Bashkë me urimet më të mira për mirëshëndet dhe gjithë të mirat në familjen tuaj, njëherësh ju falenderoj në emrin tim dhe të kolegëve të mi për organizimin perfekt të eventit shkencor që drejtuat dhe […]

Më tepër...


TAKIM PROFESIONAL MJEKËSOR STRUGA 2017 – PROGRAMI NË SHQIP DHE MAQEDONISHT

SHABLLONI MEDICUS

NJOFTIM NJOFTOJMË TË GJITHË PJESËMARËSIT ME PROGRAMËN E SIMPOZIUMIT TË XXII TË SHMSHM. TË GJITHË PJESËMARËSIT E MËPOSHTËM QË KANË PREZANTIM ORAL DUHET QË TË KONFIRMOJNË PJESËMARJEN SIPAS PROGRAMIT (MOS PJESËMARJA DUHET LAJMËRUAR). TË GJITHË ATA QË NUK KANË PREZANTIM NË PROGRAMËN E PARAQITJES ORALE, PUNIMET E TYRE DO TË BËHEN POSTER PREZANTIM NË FORMË […]

Më tepër...


Konferenca e Dytë Shkencore Ndërkombëtare e Fakultetit të Shkencave Mjekësore – SISCFMS2017 – Programi

ut

  SECOND INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE OF THE FACULTY OF MEDICAL SCIENCES – SISCFMS2017   CONFERENCE PROGRAM Organized by: UNIVERSITY OF TETOVA  13 – 14 October, 2017   09:30 – 11:30 Registration 11:30 – 12:30 Official Opening of the Conference Prof. Dr. Vullnet Ameti, Rector of the University of Tetova, Macedonia Prof. Dr. Nasir Behxheti, Dean […]

Më tepër...


Konkurs

Me propozimin e familjes së Prof. Dr. Epsa Urumova, Fakulteti i Mjekësisë pranë UKIM shpall K O N K U R S për ndarje të çmimit për publikimin më të mirë shkencor të publikuar në revista mjekësore në vitin 2016 Të drejtë pjesëmarjeje kanë personat që kanë publikuar punim shkencore në vitin 2016. Propozim për […]

Më tepër...


Konferenca e dytë ndërkombëtare

Te nderuar, Në mënyrë që të mundësohet organizimi i suksesshëm i Konferences se Dyte Nderkombetare, ju kërkojmë me mirësi që të respektoni daten 01.09.2017 per dergimin e abstrakteve. Per me shume informata rreth formatit te abstraktit ju lutemi te ndiqni linkun: https://sites.google.com/a/uni te.edu.mk/medicalconference Abstrakti te dergohet ne emailin zyrtar te konferences: medical.conference@unite.edu.mk Njeherit ju lutemi kete njoftim […]

Më tepër...


Kongres Zlatibor

Të nderuar, Ju lajmërojmë se në periudhën prej 28.09 deri 01.10.2017 në Zlatibor, hotel “Mona” do të mbahet Kongresi i tetë i mjekëve të mjekësisë së përgjithshme në Sërbi me pjesëmarrje ndërkombëtare. Të gjitha informatat në lidhje me kongresin do ti gjeni në www.opstamedicina.org. Mjekët e interesuar mund të paraqiten në këtë e-mail: semejnamedicina@medf.ukim.edu.mk Me respekt, […]

Më tepër...


Lajmërim

Të nderuar, Lajmërohen të gjithë ata që janë të interesuar për kongresin në Budvë se do të organizohet transport për vajtje me 24 maj, ndërkaq kthim me 28 maj. Të interesuarit mund të paraqiten në këtë e-mail: semejnamedicina@medf.ukim.edu.mk Më tepër rreth kongresit: www.porodicnamedicina.org.me Me respekt Qendra për mjekësi familjare

Më tepër...


Njoftim preeliminar

Shoqata e Mjekëve Shqiptarë në Maqedoni Association of Albanian Medical Doctors in Macedonia e-mail: shmshm@live.com www.medalb.com    Informim preliminar Preliminary information   TAKIM PROFESIONAL MJEKËSOR   Sëmundjet arteriale periferike Sëmundjet psikiatrike bashkëkohore Tema të lira / Free topics Strugë, 27-29 Tetor, 2017 Стуга, October 27-29, 2017     ORGANIZATOR / ORGANIZERS Shoqata e Mjekëve Shqiptarë […]

Më tepër...


Ftesë për punëtori

Të nderuar, Ju ftojmë në Punëtorinë për kontroll klinik dhe aplikim intraartikular të barit në nyje, e cila do të mbahet në: * 22.04.2017 (e shtunë), ora 13:00 në Shkup në amfiteatrin nr.2 në ndërtesën e Instituti, ose * 24.04.2017 (e hënë), ora 15:00 në Manastir në hapësirat e Kryqit të kuq Punëtoria do të […]

Më tepër...