SHABLLONI MEDICUS

TAKIM PROFESIONAL MJEKËSOR STRUGA 2017 – PROGRAMI NË SHQIP DHE MAQEDONISHT

NJOFTIM
NJOFTOJMË TË GJITHË PJESËMARËSIT ME PROGRAMËN E SIMPOZIUMIT TË XXII TË SHMSHM.
TË GJITHË PJESËMARËSIT E MËPOSHTËM QË KANË PREZANTIM ORAL DUHET QË TË KONFIRMOJNË PJESËMARJEN SIPAS PROGRAMIT (MOS PJESËMARJA DUHET LAJMËRUAR).
TË GJITHË ATA QË NUK KANË PREZANTIM NË PROGRAMËN E PARAQITJES ORALE, PUNIMET E TYRE DO
TË BËHEN POSTER PREZANTIM NË FORMË ELEKTRONIKE TË DIELËN NGA ORA 11,00
JU MIRËPRESIM

PROGRAMA SHQIP

FINALE-PROGRAMA-STRUGA-2017-ALB-page-001 FINALE-PROGRAMA-STRUGA-2017-ALB-page-002 FINALE-PROGRAMA-STRUGA-2017-ALB-page-003

SHKARKO - PROGRAMA FINALE STRUGA 2017

 

ПРОГРАМА МАКЕДОНСКИ

FINALE-PROGRAMA-STRUGA-2017 -MKD-page-001 FINALE-PROGRAMA-STRUGA-2017 -MKD-page-002 FINALE-PROGRAMA-STRUGA-2017 -MKD-page-003

ПРЕЗЕМЕТЕ ФИНАЛНА ПРОГРАМА СТРУГА 2017

 

LIBRI I ABSTRAKTEVE

SHKARKONI LIBRIN E ABSTRAKTEVE
SHKARKONI LIBRIN E ABSTRAKTEVE