Simpozium SHMSHM

Te nderuar anetare te kryesise se Shoqates, pas mbledhejs se mbajtur javen e kaluar, ku moren  pjese anetare nga disa nendege, kurse disa anetare per shkaqe objektive munguan por u paraqiten per mungesen dhe dhane perkrahje per vendimet e mundshme dhe duke ndjekur situaten epidemiologjike vendosem qe Takimet tona te radhes profesionale ti organizojme on-line.
Takimet do te mbahen si zakonisht per te ruajtur kontinuitetin javen e fundit te Tetorit dhe ate me date 30.10-01.11.2020. Agjenda do te vendoset ne web faqen e shoqates dhe juve do tu a dergojm ne e mailet e juaja dhe poashtu nese keni ndonji punim akoma te dergoni. Eshte parapare kotizim prej 30 euro per shpenzime teknike dhe librin a
e abstrakteve. Kompanite farmaceutike tani me e kane pranuar oferten tone dhe shumica do te marin pjese me simpoziume dhe kotizime prandaj u bej apel qe ti lajmeroni sa me shume kolege qe te sigurojne kotizime dhe te marin linkun ne email adresat e tyre. Simpoziumi do te akreditohet me maksimum piket e mundhme sipas regullores aktuale te OM.
Mirembetshi