137804E9-4EB0-4274-9BC9-204AEE1C67AD

Takim trajnues në Kosovë

Ju informojmë se me datat 8-9 Nentor 2018 ne Prishtine do te mbahet kursi i trajnimit ne lemine e ekokardiografise fetale, te udhehequr nga:

  1. Prof Jan Marek, Great Ormond Street Hospital, London England
  2. Prof Andrew Cook, Great Ormond Street Hospital, London England
  3.  Prof Ramush Bejiqi, Pristina, Republic of Kosovo
  4. Tre ligjerues tjere nga Praga, Ceki

Per shkak te pjeses praktike dhe kufizimeve teknike, numri i pjesemarreseve eshte i kufizuar ne 60.

Presim pjesemarres nga Kosova, Shqiperia dhe Maqedonia  te lemise se gjinekologjise, pediatrise dhe neonatologjise.

Me respekt

Prof Assoc Ramush Bejiqi, MD, PhD, FACC, FESC

Course Director