0C2D824C-2D17-4D01-9542-D5025D3B96EE

Telegram ngushllimi

Shoqata e Mjekëve Shqiptar të Maqedonisë së Veriut shpreh ngushllimet e sinqerta familjes, kolegëve dhe miqëve të Dr Dashmir Dervishi, mjek familjar në Bogovinjë, për humbjen e një kolegu, miku dhe profesionisti të çmuar.

Qoftë i përjetshëm kujtimi për Dr Dashmirin