Udhëzime për testim dhe trajtim të pacientëve me COVID-19 nga ana e mjekëve amë

Në vazhdim keni Protokolin për veprim nga ana e mjekëve amë për testim dhe trajtim të pacientëve me COVID-19 nga ana e Ministrisë së Shëndetësisë dhe Institutit për Shëndet Publik.

 

Патека за матични лекари - КОВИД-19
Shkarko

Udhëzim për mjekëtse si të caktoni termin për testim të pacientëve nga COVID-19

Upatstvo za testiranje za COVID-19 - maticni
Shkarko