konkurspermjek

Konkurs për mjek

Korpusi i Paqes i Shteteve të Bashkuara, agjenci qeveritare amerikane që vepron në Maqedoni që nga viti 1996, kërkon një Zyrtar Mjekësie me kohë të plotë (PCMO), për të ofruar kujdes shëndetësor për Vullnetarët e Korpusit Amerikan të Paqes në Kosovë (dhe Maqedoni). Qëndrimi i tij/saj do të jetë në Shkup me udhëtime të shpeshta në Kosovë.

Për më shumë informacione dhe për ta shkarkuar aplikimin, shih:
https://www.peacecorps.gov/macedonia/staff-and-jobs/

Afati i fundit: 1 korrik, 2016