TAKIM PROFESIONAL MJEKËSOR STRUGA 2017 – PROGRAMI NË SHQIP DHE MAQEDONISHT

SHABLLONI MEDICUS

NJOFTIM NJOFTOJMË TË GJITHË PJESËMARËSIT ME PROGRAMËN E SIMPOZIUMIT TË XXII TË SHMSHM. TË GJITHË PJESËMARËSIT E MËPOSHTËM QË KANË PREZANTIM ORAL DUHET QË TË KONFIRMOJNË PJESËMARJEN SIPAS PROGRAMIT (MOS PJESËMARJA DUHET LAJMËRUAR). TË GJITHË ATA QË NUK KANË PREZANTIM NË PROGRAMËN E PARAQITJES ORALE, PUNIMET E TYRE DO TË BËHEN POSTER PREZANTIM NË FORMË […]

Më tepër...


Njoftim preeliminar

Shoqata e Mjekëve Shqiptarë në Maqedoni Association of Albanian Medical Doctors in Macedonia e-mail: shmshm@live.com www.medalb.com    Informim preliminar Preliminary information   TAKIM PROFESIONAL MJEKËSOR   Sëmundjet arteriale periferike Sëmundjet psikiatrike bashkëkohore Tema të lira / Free topics Strugë, 27-29 Tetor, 2017 Стуга, October 27-29, 2017     ORGANIZATOR / ORGANIZERS Shoqata e Mjekëve Shqiptarë […]

Më tepër...


NJOFTIM

NJOFTOHEN TE GJITHË ANËTARËT E SHOQATËS SË MJEKËVE SHQIPTAR TË MAQEDONISE SE ME 07. 04. 2017 NË ORA 17.00, ME RASTIN E DITES SE SHËNDETËSISË ORGANIZOHET DARKË SOLEMNE NË HAPËSIRAT E RESTORAN ” ARRA ” TETOVË. JENI TË MIRËSEARDHUR NGA KRYESIA

Më tepër...


Takim profesional

Të nderuar kolegë, Asociacioni për hipertension i Maqedonisë ka mbledhje në seksione për hipertension në datë 18.03.2017 në Biznes qendrën e Maqedonisë në panairin e Shkupit me fillim në orën 10. Програма Стручен состанок „Ефективни интервенции за борба против ризик факторите асоцирани со висок крвен притисок”во соработка со АЛКАЛОИД АД Скопје, Ве   покануваат   на   секциски   состанок […]

Më tepër...


Thirrje për pjesmarje në trajnim

Këshilli rinor nacional i Maqedonisë shpall thirrje për pjesmarje në trajnim dy ditor për të zhvilluar aftesitë se si të paraqiten në tregun e punës “Si të paraqitem suksesshëm në tregun e punës?”, e cila realizohet në kornizat e projektit “Me aftësi deri në mundësi për të rinjët”, mbështetur nga Ambasada e Britanisë së Madhe […]

Më tepër...


PROGRAMI FINAL – STRUGË 2016

programi-final

Programi final i Takimit Profesional Mjekësor Struga 2016. 28 Tetor 2016 20:00 darke 29 Tetor 2016 SESIONI 1 Moderator: Shenasi Jusufi,  K.Haxhihamza, Ylber Ademi, Xhabir Bajrami dhe  Eduart Kakariqi Ora Ligjerata Ligjeruesi 08:45-09:00 Hapje e Simpoziumit (Hapja solemne)   09:05-09:20 Mundesite e spitalit ditor si forme e trajtimit te cregullimeve te spektrit depresiv K.Haxhihamza 09:25-09:40 […]

Më tepër...


Konkurs për mjek

konkurspermjek

Korpusi i Paqes i Shteteve të Bashkuara, agjenci qeveritare amerikane që vepron në Maqedoni që nga viti 1996, kërkon një Zyrtar Mjekësie me kohë të plotë (PCMO), për të ofruar kujdes shëndetësor për Vullnetarët e Korpusit Amerikan të Paqes në Kosovë (dhe Maqedoni). Qëndrimi i tij/saj do të jetë në Shkup me udhëtime të shpeshta […]

Më tepër...